Django – Premier előtti vetítés Palya Bea koncertjévelPalya Bea koncertjével kiegészítve tartják meg Etienne Comar Django című filmjének premier előtti vetítését október 24-én a Budapesti Francia Intézetben; a magyar énekesnő a világhírű jazzgitáros, Django Reinhardt életét feldolgozó, francia filmben is feltűnik.

A forgalmazó az egyesületnek ajánlja fel a Megtorlás című western és thriller különleges vetítésének teljes bevételét.

A #MeToo kampányhoz kapcsolódva a Mozinet a Megtorlás című film október 23-án, este 19.30-kor kezdődő vetítésének a teljes rá eső bevételét a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület) számára ajánlja fel.

A Mozinet Filmnapok egyik október 23-ai vetítésének bevételét a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesület részére ajánlották fel.

A Megtorlás pont arról szól, hogyan veszi kézbe a saját sorsát egy nő a Vadnyugaton és áll ki egy erőszakos férfi ellen. A bevétel a NANE-hoz megy.

Jótékonysági célú premier előtti filmvetítést tartanak 2017. október 23-án 19.30-as kezdettel a budapesti Puskin Moziban. A Megtorlás c. film teljes bevételét a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület kapja. A NANE 1994-ben alakult; célja, hogy fellépjen a nők és a gyerekek ellen elkövetett párkapcsolati és családon belüli erőszakkal…Source link

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.